Untitled
21 jan 2012
week 7: 12 t/m 18 januari

Op 12 januari zijn we voor de eerste keer naar een woning op de Frans Babylonstraat gaan kijken. Het is een vrijstaande woning met een mooi stuk tuin. Het huis sprak ons erg aan en we willen graag nog een keer gaan kijken. Wat zou het fijn zijn als we niet meer iedere keer al die trappen op en af hoeven!
Op 13 januari zijn we naar Eefje en Sjoerd gewandeld. Eefje heeft bij mij op zwangerschapsgym gezeten. Ze is 4 weken te vroeg bevallen, waardoor Sjoerd een tijdje in het ziekenhuis gelegen heeft. Het was gezellig bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen.
Ook op 14 januari hebben we weer een mooi stuk gewandeld en zijn we bij Fanny op bezoek geweest. Haar dochtertje Maud vond het gezellig dat Bas er was. Ze ging steeds even bij hem kijken. 's Avonds zijn we bij opa en oma Van Mierlo geweest.
Op 15 januari zijn we naar het nieuwe huis van tante Willeke en oom Arjan op de Rijtse Vennen gaan kijken. Ze zijn vanuit Blerick naar Deurne verhuisd. Ze hebben nu een mooi huis met een tuin; fijn dat we nu dichter bij elkaar wonen. 's Middags zijn Bas en Sandra op kraamvisite geweest.
Op 16 januari is Bas voor de eerste keer een klein stukje mee gaan wandelen in de draagzak. Eerst hadden we het onderstel van de kinderwagen in de kelder staan. We haalden dan eerst het onderstel uit de kelder en zetten die op de begane grond neer en gingen dan Bas halen in de bak van de kinderwagen; een heel gesjouw. Nu dragen we Bas in de bak van de kinderwagen naar de kelder, zetten daar de bak op het onderstel en rijden de kinderwagen dan via het fietsengootje naar de begane grond; dat scheelt al aardig wat traplopen. Toch blijft het een heel gesjouw en als voor een kleine boodschap is de draagzak dan toch wel erg handig. Bas vond het wel prima in de draagzak. 's Avonds zijn Christa, Sophie, José, Peter en Jan (collega's GE) op kraamvisite geweest.
Samen met Lieke en Julian zijn we op 17 januari naar het weeguurtje op het consultatiebureau gewandeld. Bas woog 4.630 gram. Helaas is gebleken dat we een schimmelinfectie hebben (Bas had erg rode uitslag op zijn billetjes, een wit plekje in zijn mond en het voeden was voor mij erg pijnlijk). We hebben een zalfje voor Bas zijn billetjes gekregen en een medicijn dat we hem in zijn mondje moeten geven, zodat de infectie hopelijk snel verdwijnt. Gelukkig heeft Bas er niet veel ongemak van. 's Avonds zijn Remko, Ruud, Arthur, Monique, Franka, Math en Mark (collega's ABAB) op kraamvisite geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative